SSBL 4. divisioona 2017-2018 SSBL 4. divisioona 2016-2017 SSBL 4. divisioona 2015-2016 SSBL 4. divisioona 2014-2015 SSBL 4. divisioona 2013-2014 SSBL 5. divisioona 2012-2013 SSBL 5. divisioona 2011-2012 SSBL 4. divisioona 2010-2011 SSBL 5. divisioona 2009-2010 Pepsi kesäsarja 2009 Kainuun Cup 2009 Karhuliiga 2008-2009 Kilpa Merikoskiliiga 2008-2009 Kainuun Cup 2008 Karhuliiga 2007-2008 HoD Merikoskiliiga 2007-2008 Kainuun Cup 2007 Merikoskiliiga 2006-2007 Merikoskiliiga 2005-2006 1.div Harjoituspelit All-Time SSBL-tilastot All-Time tilastot
Pelikuvat Muut kuvat

EtusivuHistoriikkiEdustusjoukkueOttelut ja tilastotOheistoimintaKuvagalleriaVieraskirjaForumLinkit

Pepsi kesäsarja 2009 Kilpasarja 2

 

Otteluraportti

10.6.09, klo 20:00, Kempele

FBC PartyBoys - SBT Mafia 4 - 4 (1 - 2, 0 - 1, 3 - 1)
0 - 1
Ismo (Juho) 1 - 1
1 - 2
- - -
1 - 3
- - -
Ismo (Tapsa) 2 - 3
Juho (Pete) 3 - 3
3 - 4
Ismo (Juhani), yv. 4 - 4


Rangaistukset:
      FBC PartyBoys: -
      SBT Mafia: -

Rosterissa:
      Olli
      Pete, Rale, Kalle
      Jarno, Pena, Tapsa, Ismo, Juhani, Juho

PartyBoysin kesäsarja alkoi vaikuttaa varsinaiselta Via Dolorosalta, kun kahden ensimmäisen pelin jälkeen sarjataulukossa komeili pyöreät nolla pistettä ja maalierokin oli jo livahtanut kevyet viisi astetta pakkasen puolelle. Epätoivo on kuitenkin PartyBoyn luonnollinen olotila, joten noususuhdanteeseen uskottiin pukukopin tupinoissa vielä varsin vahvasti. Joukkueen keskuudessa vallitsikin yleinen mielipide, jonka mukaan Omertàlla sai pyyhkiä lattioita, kun Mafian kaatoon lähdettiin kaikki muu kuin vaikeneminen mielessä. Tästä matsista viedään pisteet väkisin kotiin vaikka sitten kabinetin kautta, jos ei muuta. Joukkueen puheenjohtajalla olikin edesmenneen Johnnie Cochranin numero jo kaiken varalta pikavalinnassa, kun pelin alkuvihellys kajahti ilmoille kesäisen keskiviikon alkuillan loppupuolella.

Pelin alku kuitenkin lupaili samanlaista taaperrusta kuin kaksi edellistäkin koitosta. Pallot pomppivat milloin lapojen, milloin laitojen yli ja miesten liike ylitti kesäterän tylsyttämän pallotekniikan rajat suvereenin pöyristyttävästi. Niinpä vastustajan annettiin jälleen ottaa ohjat käsiinsä heti pelin alkumetreillä ja ensimmäistä takaiskua ei tarvinnutkaan kovin kauaa odotella, kun kaveri pamputti oikealta lähteneen kulmalyönnin jälkilöylyistä pallon pienestä kulmasta maalin perukoille. Luovuttaminen ei onneksi kuulu PartyBoysin sanavarastoon, kuten ei myöskään sellaiset sanat kuin hygienia, kuntopohja ja seksielämä. Täten peliä oltiin jo kohta lyömässä tasoihin, kun Oulun Yliopiston katakombeista toisensa tunteva parivaljakko Ismo & Juho juoni tilannetta ammattirikollisten maalin edustalle. Juhon hoitaessa esityöt, pääsi Ismo vempauttamaan rannelaukauksella pallon vasemmalta sivustalta varmasti maalin ylänurkkaan. Ennen ensimmäisen erän loppua tilannetta pyöristeltiin vielä hiukan normaalimpaan kuosiin, kun vihulaisen annettiin käydä keräämässä johtoasemaan vaadittava osuma PartyBoysin päädystä.

Toinen erä olikin sitten tapahtumarikas kuin eduskunnan kyselytunti. Myös tapahtumakarsina vilisi yhtä mielenkiintoisia ja filmaattisia persoonia kantaa hanakasti ottavine mielipiteineen. Kumpikaan joukkue ei loistanut parrasvaloissa ainakaan missään positiivisessa mielessä ja peli aaltoili tehottomana päästä päähän. Vastustajan tehottomuudesta huolimatta toisen varttitunnin aikana onnistuttiin ryssimään yksi maali omaan päähän, kun jo ties monennen kerran vasemmalta laidalta sisään päästetty vihulainen läväytti palloa kelvollisesti torjuneen ja nivusseutuviltaan venyneen Olbenin selustaan. Kovin on kivinen tie tämä kesäsarjan perkules.

Kolmannessa erässä sentään saatiin jo hiukan rattaita pyörimään. Viimeisen kolmanneksen alkutaipaleella Ismo rokotti Mafiaa toistamiseen vasemmalta lähteneellä kaukolaukauksellaan ja pelin tasoitti kohta perään Juho keskeltä laukaisusektoria. Ismon maaliin syöttöä tarjoili Tapsa ja Juhon maalin alusti vapauttavalla pohjustuksellaan Pete. Tasatilanteessa painittiin kenttää ristiin rastiin hyvä tovi, kunnes vihulainen punnersi itsensä jälleen johtoon Olbenin nenän edestä. Taistelutahtoa uhkuva oranssimusta miesrykelmä päätti kuitenkin kaatua saappaat jalassa ja nappasi viimeisillä minuuteilla kebab-keisarin pois tolppien välistä vastustajan otettua ylitse vyöryvässä paineessa kaksiminuuttisen pahimpaan rakoon. Kuudella miehellä neljää vastaan myllytetty ylivoima-tovi oli jo päättynyt, kunnes viimeisin Juhanin viivalaukaus toi pallon maskin läpi ja torjunnan kautta lopulta Ismon lapaan maalin oikealle sivustalle, josta kippari sivalsi tarkalla napautuksella itselleen hatullisen ja joukkueelleen kyseenalaisesti ansaitun tasapelin aivan taiston loppusekunneilla.

Näin viime hetkien venymisellä saatiin siis kuitattua kesähöntsän ensimmäinen piste, mutta tavoitteissa ollut voitto jäi edelleen kauas tavoittamattomaan horisonttiin. Pelin sisällä alkaa kuitenkin onneksi jo näkyä aivotoiminnan merkkejä, joten ehkä se ylimalkainen mutta niin kaukaisen humoristisen tuntuinen tavoitteeksi asetettu täysi pistepottikin saadaan tällä turneella vielä joskus joltain vielä huonommalta rykelmältä napattua. Tottahan se on, että aina ei voi voittaa, mutta joskus se kuitenkin on aina paikallaan, jos mielii lajin parissa varsinaisella talvikaudella vielä naamaansa viitsiä näyttää.