SSBL 4. divisioona 2017-2018 SSBL 4. divisioona 2016-2017 SSBL 4. divisioona 2015-2016 SSBL 4. divisioona 2014-2015 SSBL 4. divisioona 2013-2014 SSBL 5. divisioona 2012-2013 SSBL 5. divisioona 2011-2012 SSBL 4. divisioona 2010-2011 SSBL 5. divisioona 2009-2010 Pepsi kesäsarja 2009 Kainuun Cup 2009 Karhuliiga 2008-2009 Kilpa Merikoskiliiga 2008-2009 Kainuun Cup 2008 Karhuliiga 2007-2008 HoD Merikoskiliiga 2007-2008 Kainuun Cup 2007 Merikoskiliiga 2006-2007 Merikoskiliiga 2005-2006 1.div Harjoituspelit All-Time SSBL-tilastot All-Time tilastot
Pelikuvat Muut kuvat

EtusivuHistoriikkiEdustusjoukkueOttelut ja tilastotOheistoimintaKuvagalleriaVieraskirjaForumLinkit

Pepsi kesäsarja 2009 Kilpasarja 2

 

Otteluraportti

3.6.09, klo 17:00

SBT Karpaasit - FBC PartyBoys 7 - 3 (1 - 0, 3 - 1, 3 - 2)
1 - 0
- - -
2 - 0
2 - 1 Ismo
3 - 1
4 - 1
- - -
4 - 2 Kalle (Juhani)
4 - 3 Pete (Tapsa)
5 - 3
6 - 3
7 - 3


Rangaistukset:
      SBT Karpaasit: -
      FBC PartyBoys: -

Tonteilla:
      Olli
      Lauri, Pete, Jussi
      Kalle, Jarno, Ismo, Juhani, Tapsa

Koska FBC PartyBoys oli onnistunut päättämään talvikautensa kunniakkaasti kahteen finaalitappioon, juonittiin hopeanhämyisissä saunakabineteissa välitöntä kasvojenkohotusta heti kesähelteiden ratoksi. Näinpä kuolleena syntynyt idea osallistumisesta Pepsi-kesäsarjaan näki päivänvalon herkistyneissä ja kostonhaluisissa mielissä, jotka lapsen tasolla olevan käsityskykynsä äärirajoilla pumppasivat sähköposteihin ilmoittautumisviestejä vaikka tiedossa oli, että vähintään puolet vakiokaartista ei ole käytettävissä kovimpien kesäkuukausien aikana Oulun yöelämässä saatikka sitten pelikentillä. Tämän aivopierun satoa niitettiin sitten heti ensimmäisen kesäpelin häämöttäessä horisontissa, kun yhdenkin pelaavan kentällisen kasaan saaminen meinasi osoittautua ylitsepääsemättömäksi barrikadiksi kesävartaloisten Juhlapoikien ja kesäsarjan mestaruuden välillä. Kaikkien onneksi Peten pimeän kaksoiselämän valoisammalta puolelta löytyi ruotuun kourallinen oivia täydennysmiehiä, ja kun työpaikan toimistojenkin nurkissa lymyilleet keppisankarit saatiin lopulta valjastettua uljaan oranssin väreihin, päästiin ensimmäiseen peliin lähtemään melkein kahden kentällisen voimin.

Valitettavasti kesäterä näkyi kentällä sitten muutenkin kuin normaalia pinkeämpinä pelinuttuina. Parin kuukauden pelaamattomuuden hedelmät olivat nimittäin kaikkien yllätykseksi suurimmaksi osaksi negatiivisia ja odotettuja sohvanpohjalta maagisesti ilmestyviä lisätaitoja ei ollut oikeastaan kenenkään hyppysissä. Sen sijaan yltiöpäinen loikoilu oli vienyt miesten mailoista senkin vähäisen silkkikosketuksen, mitä niissä oli talven kiireisimpinä säbändeeriaikoina sijainnut. Pallon pomputtelusta ja luokattomista syöttösuunnista huolimatta ensimmäinen erä saatiin sentään räpisteltyä semi-reippaan liikkeen turvin inhimillisissä lukemissa ja kaverin annettiin rokottaa huonoudessaan rypevää Juhlakalustoa vain kertaalleen. Yksikin onnistunut osasuoritus tässä kesäkauden avaavassa erässä olisi ollut iloinen yllätys ja saunaillan arvoinen harvinaisuus.

Toisessa erässä saatiin jo vähän pelin ideasta kiinni, mutta kun jaloista alkoi loppua mehut terassimeden hölskyessä vatsalaukuissa, oli toinen kolmannes numeroiden valossa rumempi kuin Andy McCoy suopainin SM-kisoissa. Pienen lupauksen hämyn seassa pilkahti kirkkaammin vain kerran, kun Ismo pääsi keskialueen pallonriiston jälkeen paukuttamaan PartyPoppoolle kesäsarjan avausosuman kentän keskisektorilta. Sekoilevan kenttäpelin turvin edenneelle oranssipaitaiselle keskivartaloparaatille tullut kavennus nollattiin kuitenkin pikaisesti ja kaverille uskomattoman kekseliäillä henkilökohtaisilla virheillä lahjoitetut maalit siivittivät vihulaisen kolmen maalin etumatkalle ennen viimeistä erätaukoa.

Viimeisen erän alussa pyristeltiin vielä näennäisellä vimmalla, kun ensin Kalu pääsi napauttamaan lähietäisyydeltä reboundista tulleen pallon maalin perukoilla ja pikapuoliin kuvitteelliselta siniviivalta perään paukuttanut Pete toi PartyBoysin vielä yhden maalin päähän tasatilanteesta. Seurannut kollektiivisen valheellinen hyvänolontunne ei kuitenkaan johtanut vimmaiseen loppukiriin vaan munattomaan löntystelyyn, jonka johdosta hetkellisesti takaisin hankittu peliote ja koko ottelu lopulta suoraan sanoen lahjoitettiin Karpaaseille 7-3 lukemin. Niinpä tästä taputellusta sontaläjästä ei lopulta jäänyt kotiinviemisiksi muuta kuin likaiset kädet ja epämiellyttävä haju. Otetaan nämä tuliaiset tällä kertaa vastaan mukisematta, mutta jos kesästä halutaan selvitä ilman itsetuhoisia itkuraivareita, olisi pelin syytä kehittyä hiukan parempaan suuntaan. Kyllä höntsäsarjastakin pitää ainakin yksi voitto tai ylisuuri ja kohtuuttoman typerä joukkuerangaistus saada kuitattua.